Action in line with nature

Een informatief, creatief én verbindend platform

dat bijdraagt aan een nieuwe maatschappij.

De toekomst ligt in onze eigen handen.

Hallo jij!

Wat fijn je hier te mogen verwelkomen.

Veel mensen lieten ons weten dat ze een omgeving missen waar ze met gelijkgestemden kunnen verbinden, communities kunnen uitbouwen, diensten en goederen met elkaar kunnen delen/ruilen en los van het huidige systeem op een andere manier hun leven op alle vlakken kunnen vormgeven.

Welkom bij onze community!

Op dit nieuw sociaal en informatief platform bieden we jou de mogelijkheid om je leven af te stemmen met de natuur en het nieuwe vorm te geven.

 Je vindt er :

– Chatruimtes
– Publieke en privé groepen waar je met elkaar kan verbinden, kan samenwerken, kan delen…
– Een bibliotheek met waardevolle informatie
– Een forum waar je vragen kan stellen en discussies kan opstarten
– Evenementen

Verbind met gelijkgestemden

Informatie-bibliotheek

Evenementen

Openbare en privé-groepen

Wissel vraag en aanbod uit

Actie in lijn met de natuur

De nieuwe economie – Freely given

Dit platform wordt aangeboden volgens het ‘Freely given’ principe. Een team besteedde hun enthousiasme, betrokkenheid, liefde en zorg volledig vrijwillig aan dit project. Omdat we geloven dat het tijd is om mensen te verbinden en samen het nieuwe op te bouwen.

Dit is ons cadeau voor jou.

Om te registreren zal er je echter gevraagd worden om even te voelen wat jouw gift is die je maandelijks graag wil bijdragen. Hier is geen minimum vereiste aan gekoppeld, zodat iedereen, ondanks zijn financiële situatie van onze technologie kan genieten. Wij vertrouwen erop dat je zelf kiest wat dit je waard is.

Door jouw gift draag je bij in de basisuitgaven van onze technologie, de organisatie en ons team, en ondersteun je de community die dit platform runt en de projecten die ze ontwikkelen.

Extra donaties worden opnieuw geïnvesteerd in meer content voor dit platform, andere organisaties die aansluiten bij deze boodschap, startups en young potentials.

Dit platform maakt deel uit van:

In Line With Nature VZW